Sunday, May 25, 2008

ADAM-ACTIVITY

28th MAY 2008

Insyallah,adam dah start shooting utk VC ROBOT dgn dancer2 nyer...ala,yg nari ngan dia masa FINAL AF6 tue....tapi,dancer yg terlibat 4 org je...so,tungguuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!

31st MAY 2008(Sabtu)

Utk info semua,ADAM tidak akan terlibat dgn JOM HEBOH kat BUKIT JALIL pada hari nie coz ADAM akan berada di Kelantan Sempena KARNIVAL BANK RAKYAT THR GEGAR ..wahhhhhh!!!!..peminat ADAM kat kelantan,asyik jumpa ADAM bulan nie...eheeh..gmah!,free tak hari tue??...ekekekkeke..berikut adalah info adam di Kelantan :-

Tarikh : 31st May 2008
Lokasi : Padang Majlis Daerah, Pasir Puteh, Kelantan.

**Persembahan artis bermula jam 3.50 ptg sehingga 6.10 ptg & diselang selikan dgn games..tak sure adam akan perform jam berapa..so,ready le awal2 kat situ...kang penuh sesak,uols tgk adam dari kejauhan le...eheehe

1st JUNE 2008(AHAD)

Pada hari nie ADAM akan terlibat dgn xtvt di JOM HEBOH di booth POWER ROOT...ha,boleh le serbu ADAM di booth power root k....Sebelah mlm nyer pulak,ADAM akan terlibat dgn KONSERT JOM HEBOH...!!!!!...ha,standby depan tv ekk...ehehhehe...setakat hari nie,mmg confirm ADAM akan perform,tapi kalau ada perubahan kami inform k..tak pun,tunggu iklan kat tv3 dlm masa terdekat nie...

**so,sesaper yg nak gie xtvt trip AFCM,tempahan masih dibuka....adam dah xcited nak gie nie...korang pun mesti tak sabar ek....kali nie xtvt lain dari yg lain....ehehehe

**p/s : kalau ada sesaper yg nak amek info nie letak kat memaner silakan..tapi sila bg credits ek...tenkiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....cayunk korang..

Sekian,
-Fda-
On Behalf of AJK AFCM

No comments:

 
Original Template By : uniQue  |    Modified and Maintained By : Intydez