Friday, July 25, 2008

Aktiviti Seni ADAM

Dear AFCM,
Ok.....kat sini fda Update Aktiviti seni ADAM dlm minggu ni n minggu depan ek.;)..alert tauuuu!!!!

Show nie,Under KMG k...

Tarikh : 26th July 2008(sabtu)

Masa : 4.00 ptg


Lokasi : Changlun Mall..kat area Aloq Staq...tak silap kat sana dah dinaikkan banner ttg shw nie..Dafi pun ada gaks...


Karnival Bank Rakyat Bersama Sinar FM

Tarikh : 27th July 2008(Ahad)


Masa : 3.40 ptg - 6.15 ptg..Show artis akan diselangselikan dgn games..jd,tak sure ADAM nyanyi kul berapa..:-?


Lokasi : Batu Pahat Mall,Johor Bahru

** info klik kat sini ---->Sinar FM


Konsert Kotex n Friends

Tarikh : 2nd August 08(sabtu)


Masa : 1ptg - 4.00 ptg

Lokasi : Tesco Penang(berdekatan Pintu Utama)


**Selain ADAM ,ada Daniel Lee,Ahli Fiqir,Sari Yanti n Eliza.:x..owh ya,Kotex ada berikan 2 PAS PERCUMA BELAKANG PENTAS :putk konsert kotex nie...haaaaaaaaaa,mesti ramai nak pas nie..ehehhe..ok,kalau u all nak pas nie kena jawab soalan yg ada kat web
KOTEX <----klik sini utk soalan k ...fanz kat KL kalau nak dapat pas nie pun boleh!!..sila...silaaa...hehehhe

Jom Heboh@Kuantan


Tarikh : 3rd August 08

Masa : 3pm-6pm

Lokasi :Booth Power Root@Padang MPK 2,Kuantan..

**Adam akan berada di Booth Power Root pada hari AHAD sahaja k....:D

**Semua info kat atas nie dah disahkan Oleh ADAM,Ejul n Pihak KMG k..;)..Insyallah,kalau ada perubahan,AJK AFCM akan inform kat sini k...


Regards,
AJK AFCM

Saturday, July 19, 2008

KRU 16th Anniversary

Date: 25th July 2008

Time: 7pm

Venue: RUUMS, KL

Artiste: Edry, Adam, Dafi, Lady Like, The Lima, Sleeq dan ramai lagi.
FREE ADMISSION! (Dapatkan PAS PERCUMA di KRU Office)
Come and Join Us!

Credit to AYU from KMG

Regards,

AJK AFCM



Tshirt terkini AFCM


Dear AFCM,

Nak inform kat u all,yg AFCM dah ada tshirt terbaru...heheeh...ok,Tshirt nie kiter(AFCM) akan pakai masa KRU 16th Anniversary kat RUUMS nanti..:D.nie semua atas permintaan ADAM gaks tau nak pakai tshirt nie...ehehe...yer laaaaa,special sket kann!!.:x..so,kami pun kuarkan la T-shirt edisi terhad nie..;)..insyallah,kalau sambutan hangat,kami print lagik k...heheh..:*
Buat masa nie T-shirt nie kami jual by-hand dulu...ada size XS,S,M,L n XL...size M dah macam L...size S mcm M laks...eheheh...so pepandai le pilih..;)..ok harga plak utk AHLI RASMI AFCM =RM 27.00 dan utk yg BUKAN AHLI AFCM = RM 30.00..klu u all nak beli,sila reply posting nie k...bgtau size Tshirt skali..nanti bayar masa kat ruums ek,kalau boleh bg duit kecik tau..ehehe.;)..sat gie tak der tukar laks..;p..pix contoh Thirt,dah upload
kat fotopages afcm...tgk la k..!!!;):*


Regards,
AJK AFCM

Thursday, July 17, 2008

ADAM@Jelajah ERA

Dear AFCM!
Oke... Nak update jadual Adam jap... Check this out!

18 Julai 2008 (Jumaat)
Aktiviti: Jelajah ERA Bersama Perodua Viva
Tempat: Batu Pahat Mall, Batu Pahat, Johor
Masa: 4pm - 10.30pm
Artis: ADAM, Misha Omar, Kumpulan Kristal & The Lima


20 Julai 2008 (Ahad)
Aktiviti: Jelajah ERA Bersama Perodua Viva
Tempat: Dataran Teluk Kemang, Port Dickson
Masa: 4pm - 10.30pm
Artis: ADAM, Aizat, Kumpulan Jinbara & The Lima


Regards,
AJK AFCM.

Tuesday, July 01, 2008

ADAM-CHEER2008

Dear AFCM,


Tarikh : 13 Julai 2008 (Ahad)
Tempat : Stadium Putra Bukit Jalil
Masa : Anggaran Jam 3 Petang

Adam akan membuat persembahan di Final Cheer 2008 (artis jemputan) . Masuk adalah PERCUMA. Datanglah beramai2 untuk menghangatkan lagi kehangatan Final Cheer 2008! peace


Regards,
AJK AFCM
 
Original Template By : uniQue  |    Modified and Maintained By : Intydez