Friday, July 25, 2008

Aktiviti Seni ADAM

Dear AFCM,
Ok.....kat sini fda Update Aktiviti seni ADAM dlm minggu ni n minggu depan ek.;)..alert tauuuu!!!!

Show nie,Under KMG k...

Tarikh : 26th July 2008(sabtu)

Masa : 4.00 ptg


Lokasi : Changlun Mall..kat area Aloq Staq...tak silap kat sana dah dinaikkan banner ttg shw nie..Dafi pun ada gaks...


Karnival Bank Rakyat Bersama Sinar FM

Tarikh : 27th July 2008(Ahad)


Masa : 3.40 ptg - 6.15 ptg..Show artis akan diselangselikan dgn games..jd,tak sure ADAM nyanyi kul berapa..:-?


Lokasi : Batu Pahat Mall,Johor Bahru

** info klik kat sini ---->Sinar FM


Konsert Kotex n Friends

Tarikh : 2nd August 08(sabtu)


Masa : 1ptg - 4.00 ptg

Lokasi : Tesco Penang(berdekatan Pintu Utama)


**Selain ADAM ,ada Daniel Lee,Ahli Fiqir,Sari Yanti n Eliza.:x..owh ya,Kotex ada berikan 2 PAS PERCUMA BELAKANG PENTAS :putk konsert kotex nie...haaaaaaaaaa,mesti ramai nak pas nie..ehehhe..ok,kalau u all nak pas nie kena jawab soalan yg ada kat web
KOTEX <----klik sini utk soalan k ...fanz kat KL kalau nak dapat pas nie pun boleh!!..sila...silaaa...hehehhe

Jom Heboh@Kuantan


Tarikh : 3rd August 08

Masa : 3pm-6pm

Lokasi :Booth Power Root@Padang MPK 2,Kuantan..

**Adam akan berada di Booth Power Root pada hari AHAD sahaja k....:D

**Semua info kat atas nie dah disahkan Oleh ADAM,Ejul n Pihak KMG k..;)..Insyallah,kalau ada perubahan,AJK AFCM akan inform kat sini k...


Regards,
AJK AFCM

No comments:

 
Original Template By : uniQue  |    Modified and Maintained By : Intydez