Saturday, August 09, 2008

Aktiviti ADAM

Dear AFCM,

ADAM akan berada di 2 lokasi utk konsert Jelajah ERA :-


Tarikh : 8th Ogos 08

Lokasi: Giant Hypermarket,Kuala Terengganu

Masa: 4ptg - 10.30mlm


Tarikh : 10th Ogos 08

Lokasi : Stadium Darulmakmur,Kuantan

Masa : 4ptg - 10.30mlm


**Utk pengetahuan semua,Karnival Jom Heboh di Penang ditunda sehingga lepas raya..:-?insyallah,lepas raya ,baru karnival JH ni bersambung semula...jd,16th-17th nie ADAM mmg tak der kat Penang utk JH k...;)


**23rd Ogos nie ADAM akan terlibat dgn KONSERT GEGAR U di UITM,Shah Alam..:x..ha,so org2 uitm jgn luper ek turun Konsert nie....afcm n fanz ADAM yg lain pun leh turun ramai2 bagi support kat ADAM k..Masa nanti akan diconfirmkan balik ..:D

**Adam dapat offer dari Krew Ria Sentral pada 21st Ogos nie utk shooting for Hari raya.. 3 hari atas kapal.." width="18" height="18">.tapi tak sure lagi adam nak terima ke tak coz dia terlibat utk Konsert Gegar U :-?..apa apa pun,nanti kami confirmkan balik k..


**14th Ogos nie,ADAM akan terlibat utk pencalonan baru Muzik2.:*.tak silap STACY pun ada gaks kat Muzik2 nie nanti..:O.haaaa,aper lagi???...serbu laaaaa.:p..ahaks..

**Pertengahan Bulan nie ADAM n B.a.d Boyz akan balik Sabah.:((.diorang ader show kat sana..nanti kami update lokasi nyer k...so,fanz adam kat sabah,jgn lupa plak jumpa adam kat sana...;)

Regards,
AJK AFCM

No comments:

 
Original Template By : uniQue  |    Modified and Maintained By : Intydez