Friday, August 19, 2011

[ PHOTO] Aktiviti FC ke 35 : Shopping Anak2 Baitul Fiqh Bsama Adam & VIP

Penaja Utama : Mydin Mall Subang USJ
Anjuran : AdamFCM / AVX / Aico Empire Group

Pada hari Rabu lepas, kami telah menganjurkan aktiviti membeli belah bersama-sama anak-anak daripada Baitul Fiqh dengan Adam dan juga VIP. Aktiviti ini telah disertai 20 orang anak-anak dan AJK2 AVX turut turun padang membantu mereka membeli keperluan hari raya. Jutaan terima kasih kepada semua pihak yang terlibat, terutamanya pihak Mydin Mall Subang USJ yang menjadi penaja utama kali ke 6 untuk aktiviti kami.

Wajah kegembiraan anak-anak jelas kelihatan, apatah lagi apabila disulami dengan lawak jenaka, usikan dan perbualan dengan Adam, Yandy, Ryan, Marlon serta Fadlan yang tidak jemu menghulurkan bantuan biarpun berpuasa. Pengunjung pusat membeli belah dan pekerja-pekerja di situ juga tidak putus-putus mengambil kesempatan untuk bergambar kenangan.

Untuk pengetahuan semua, aktiviti sebegini memang kita adakan saban tahun di antara anak-anak yang memerlukan keperluan hari raya dengan artis-artis. InsyaALLAH jika ada rezeki, akan ada juga aktiviti amal yang bakal dianjurkan supaya peminat-peminat dapat turun padang sekali untuk membantu. Terima kasih banyak-banyak kepada semua. InsyaALLAH, ada rezeki tahun depan kita jumpa lagi. :)

Klik di bawah ini untuk melihat lebih banyak gambar.
Bahagian 1
Bahagian 2

No comments:

 
Original Template By : uniQue  |    Modified and Maintained By : Intydez